BERUŠKY získaly STŘÍBRO na MČR

9.4.2017

Soutěž Česko se hýbe vyvrcholila 2.června v Brně na Masarykově Univerzitě, kde se konalo celorepublikové finále, do kterého se přihlásilo ve všech kategoriích celkem 174 skladeb a 2200 závodníků ze všech koutů České republiky.
Malé berušky viděly takto velký závod úplně poprvé a tak se naše děvčata vydala na závod spíše pro hezký zážitek a omrknout konkurenci.
Holky dorazily do Brna s krásným úsměvem a v doprovodu rodičů, kteří nám byli při závodě hlasitými fanoušky. Berušky odcvičily sestavu jen s menším zaváháním a v konečném výsledku nestačily pouze na starší tým z Opavy, který zvítězil v celkovém součtu známek o jediný bod. S velkým nadšením a dokonce i slzičkami tedy Domča Murínová, Viki Michnová, Anička Bližnáková, Laura Bertóková, Kája Kubenková, Isa Šebestová, Viki Křistková a Emma Lusová přebíraly stříbrné medaile, krásný pohár a titul vicemistryň republiky v kategorii do 7 let. Děkujeme všem rodičům za podporu a pečlivou, i když náročnou přípravu, vedení Sokola FM za podporu a zázemí a všem dětem za skvělou reprezentaci klubu i města.