BABY TEAMGY Třebíč 2017

4.11.2017

V listopadu se v Třebíči konal druhý ročník Baby Teamgym a my jsme se na něj vydali se dvěma úplně novými teamgymovými týmy. 

V kategorii do 7 let nás reprezentovala Viktorie Křistková, Adéla Kupková, Eliška Cupráková, Timea Tobolová, Nicol Jonášová, Sára Nell Peřinová a Emma Lusová. Holky začínaly na akrobacii, kterou odcvičily jako při každém tréninku před závodem – úplně bez nervů a tedy bez velkých chyb. Sklidily za ní taky nejvyšší známku v kategorii. Na trampolíně nás však dohnala obávaná nervozita a po 3 pádech a jednom nepřeskočení nářadí holky věděly, že hladký průběh závod to opravdu nebude. Nakonec však v kategorii nejmladších dětí chybovaly i ostatní týmy a tak nám krásná akrobacie vybojovala nádherné 2.místo na republikovém poháru miniteamgym.

V kategorii do 9 let se v našem týmu předvedly Dominika Murínová, Viktorie Michnová, Eliška Pohludková, Isabel Šebestová, Veronika Laníková, Laura Bertóková, Nela Ševčíková a Karolína Kubenková. Holky zacvičily akrobacii i trampolínu bez větších chyb a zasloužily si u trenérek velkou pochvalu. Nicméně bylo znát, že děvčata trénují teprve druhou sezónu a jejich soupeřky byly i přes pěkný výkon nad jejich síly – velká konkurence je odsunula na 6.místo, které je však pro nás při prvním závodě také úspěchem.

Děkujeme děvčátkům za skvělou reprezentaci klubu a přejeme jim, aby jim elán a chuť být lepší vydržela co nejdéle.