Malá oblast Olomouc 2021

13.11.2021

V sobotu 13.11. se uskutečnil v Olomouci závod v malém teamgymu a teamgym junior. Malé oblasti se zúčastnily 3 naše týmy.
V nejmladší kategorii do 8 let jsme zvládly poskládat dokonce 2 týmy.
Do týmu A byla zařazena starší a zkušenější děvčata, která u nás cvičí už delší dobu – Hendrychová Lilian, Stabrawa Aneta, Kocichová Zuzana, Mlčáková Natálie, Filipová Nina, Bujňáková Amálie, Janíková Sabina, Haiderová Stela a Salajková Eliška. Děvčata předvedla výborný a vyrovnaný výkon na trampolíně i akrobacii a právem tak v soutěži malá oblast zvítězily.
Naši benjamínci, kteří byli na teamgymových závodech úplně poprvé, zvládly obě disciplíny zacvičit bez jediného pádu a tak především díky čistotě získaly bronzovou příčku. Zasloužily se o ní – Ema Lumbertová, Nikol Vlášková, Amálie Martikánová, Emili Tajchmanová, Sofie Václavinková, Dora Hrivňáková, Elizabeth Dreschnerová, Lara Smejkalová a Eliška Matýsková. 

V kategorii JUNIOR I – do 11 let jsme měli zastoupení v našich nejstarších – Emma Lusová, Nikol Jonášová, Katka Vaverková, Ivona Hrivňáková, Thea Stabrawa, Klára Lukšíková, Nela Sochová  a Nela Koláčková. Holky zvládly zacvičit trampolínu i akrobacii bez pádu, předvedly pódiovou skladbu bez větších zaváhání a získaly 1.místo a přímý postup na prosincovou Velkou oblast.

Děkujeme za krásnou reprezentaci klubu na dalším sokolském závodě a těšíme se do dalšího kola – Velká oblast se koná 9.12.2021 opět v Olomouci.

Trenérky 
Bělicová. Lusová, Schedlingová, Pavelková a Machalová