STARS CUP 1.ročník

26.2.2022

V sobotu 26.2.2022 se ve frýdecké Sokolovně za výrazné pomoci Města Frýdek-Místek a TJ Sokol Frýdek-Místek konal 1.ročník závodu STARS CUP – dvojboj – lavička prostná.

Pro malé začínající gymnastky jsme uspořádali v rámci našeho oddílu malé závody, kde naše nejmladší děti ročníků narození 2014 a mladší závodily na lavičce a prostných.

Do závodu se přihlásilo okolo 80 dětí a nakonec se soutěže nezúčastnily jen naše děti, ale i děvčata z klubu, které trénují na 11.ZŠ a taky gymnastický oddíl z Oder.
V nejmladší kategorii (ročník narození 2017)  závodilo celkem 16 holčiček na obou nářadích. Všechny děvčátka závodila úplně poprvé a tak zaslouží obrovskou pochvalu. Porota ale přeci jen musela rozhodnout, které děvčátka vyskočí na stupně vítězů. 
Nejlépe se sestavy povedly Kači Čížové, které brala zlato před stříbrnou Viktorkou Varadi. Bronzový stupínek obsadila Ellenka Vašendová.     

Kategorii 2016 suverénně vyhrála Anežka Mrázková, stříbro vybojovala Viky Carbolová a bronzové překvapení přichystala trenérkám Elenka Stuchlíková

V kategorii ročníku 2015 vyhrála Zuzka Kocichová, před svoji kamarádkou z tréninkové skupiny Ninuškou Filipovou. Bronz pak brala Eliška Matýsková

Nejstarší kategorii ovládla Lilian Hendrychová, která za sebou nechala týmové kamarádky a to stříbrnou Emičku Lumbertovou a bronzovou Sofii Václavinkovou

DĚKUJEME VŠEM DĚTEM A RODIČŮM ZA ÚČAST NA NAŠEM PRVNÍM ZÁVODĚ, SPONZORŮM ZA KRÁSNÉ CENY A MEDAILE PRO DĚTI A UŽ TEĎ SE TĚŠÍME NA DRUHÝ ROČNÍK. 

Vaše trenérky