Máme medaile z E.Grand Prix 2022

5.6.2022

V neděli 5.6.2022 se naše děti zúčastnily závodu EAGO Grand Prix 2022 v Ostravici. Závod byl vypsán pouze pro děti, které jsou v klubech jako začínající gymnastky a zároveň trénují pouze 2x týdně. Naše závodnice tedy zůstaly doma a o medaile se jely poprat naše mláďata. 

Ani ta se ale v závodě neztratila a dovezla kromě zkušeností a zážitků z prvních závodů i spousta medailí. 

Úplně nejmladší kategorie byla pro děti narozené 2018 a mladší a zde se dostalo všem dětem odměny i medaile za jejich první úspěch. Za náš klub zde startovala Lola Tesarčíková. 

V 1.kategorii si své první zlato vybojovala Verča Šebestová, která překvapila kromě trenérek, hlavně sama sebe a rodiče. Z 2.místa ji záda kryla nejmladší v kategorii Lilly Majvitorová a na 5.místě skončila Viki Šigutová. 
Dále v pořadí byla Linda Zapletalová, Dorka Hrivňáková, Lara Šmejkalová, Emili Taichmanová, Marianka Kultvašrová, Verča Tomášková a Niki Horáková. 
Ve starší kategorii skončila na úžasném 2.místě Nikolka Vlášková a 3.místo brala Amálka Pallová. Po pádu z lavičky pak brala 8.místo Sofinka Václavinková. 

V kategorii 2013 nám po velkém úraze závodila Stelča Haiderová, která po dlouhé pauze spadla z lavičky, ale i tak ji součet bodů stačil v konkurenci 16ti děvčat na 6.místo. 

Holkám moc gratulujeme a přejeme jim hodně píle a elánu do dalších bojů.