ČESKÝ POHÁR MČR Plzeň 2022

4.11.2022

Historicky prvního Mistrovství České republiky v teamgymu jsme se zúčastnili letos v listopadu, které se konalo v Plzni. 
Naše děvčata vyrazila bojovat nejen o medailové pozice v samotném závodě, snažily jsme se také získat cenné body do celkového hodnocení Českého poháru 2022, který letos v Plzni končil. 
Po úspěšné sezóně jsme před posledním závodem sezóny figurovali prozatím na 3.místě za skvělými týmy jako je Trutnov a Chropyně. 
Samotný závod se děvčatům dle slov trenérek moc povedl, ale pódiová skladba byla ohodnocena nižší známkou než u ostatních týmů a díky hezky odcvičené akrobacii a trampolíně to v celkovém součtu stačilo pouze na 7.místo. 
Děvčata i trenérky nebyly z výsledku moc nadašené, nicméně celkové hodnocení nám alespoň trochu zpravilo chuť, když jsme byli vyhlášeni v závodě Českého poháru teamgym 2022 na 3.místě. Závodilo zde neuvěřitelných 13 týmů a toto je pro nás jeden z největších úspěchů vůbec. 

Složení týmu – Gavorová Tereza, Jonášová Nicol, Lukšíková Klára, Lusová Emma, Stabrawa Thea, Tobolová Alice, Vaverková Kateřina,  Vykoupilová Bára. Náhradníci – Goczolová Daniela, Hrivňáková Ivona, Koláčková Nela, Mlčáková Natálie, Sochová Nela.