Blue cup Praha 2022

13.11.2022

 V sobotu 13.11. se 3 naše týmy zúčastnily závodu v teamgymu – dvojboj – akrobacie a trampolína. 
Prvně šly do závodu naše nejmladší holčičky, které až na pár vyjímek opět závodily poprvé na tak velkém závodě. Holky zvládly krásně obě disciplíny a v konkurenci 6ti týmů získaly krásné 1.místo. Obrovskou pochvalu si zaslouží Zuzka Kocichová, která šla v závodě v nejmladší kategorii jediná řadu – rondát flik.
Nejmladší tým : Dreschnerová Elizabeth, Filipová Nina, Horáková Nikol, Hrivňáková Dora, Kocichová Zuzana, Matýsková Eliška,  Majvitorová Lilly, Šmejkalová Lara.

Prostřední tým : Hendrychová Lilian,  Lumbertová Ema,  Mlčáková Natálie, Sochová Nela, Václavinková Sofie a Vlášková Nikolka zvládly opět zacvičit obě dvě disciplíny bez pádů a až na malinké zaváhání na trampolíně děvčata odcvičila vše, jak bylo připraveno. Ve velké konkurenci 10 družstev i toto naše družstvo bralo zlaté medaile. 

V kategorii 2011 a mladší závodily naše nejstarší holky, které měly letos akrobacii i trampolínu natrénovanou ze závodu Český pohár. Trošku jsme na trampolíně snížily obtížnost, na akrobacii ji naopak zvedly a díky hezky odcvičeným saltům naše holky porazily neuvěřitelných 11 týmů a braly STŘÍBRO. Nejstarší tým: Gavorová Tereza, Goczolová Daniela, Hrivňáková Ivona, Jonášová Nicol, Lukšíková Klára, Lusová Emma, Stabrawa Thea, Tobolová Alice, Vaverková Kateřina, Vykoupilová Bára. 

DĚKUJEME holky za skvělý a úspěšný závod a budeme se těšit za týden opět v Praze. 

Trenérky