Á HOP Praha 2022

17.11.2022

Ve čtvrtek 17.11. se v Praze konal závod v malém teamgymu – dvojboj – akrobacie a trampolína. Protože šly do závodu přihlásit jak kompletní týmy ale i tria, rozhodly se naše trenérky postavit do závodu v každé kategorii 2 naše družstva (tria – závodí 3-5 gymnastů). 

V nejmladší kategorii 2016+2017 závodil náš A tým ve složení Dorka Hrivňáková, Viky Carbolová, Anežka Mrázková a Lilly Majvitorová. Holky předvedly nádhernou akrobacii, kterou doplnily trampolínou bez pádů a dokázaly tak na svém prvním velkém závodě v Praze brát ZLATO. 

Největším překvapením pro nás byly naše nejmladší holčičky narozené 2017 – které zavodily v teamgymu vůbec poprvé. 

Velkou nervozitu ale nechali doma a ve vlaku a zacvičily obě disciplíny přesně tak, jak je trenérky Nikča naučily a u vyhlášení měly obrovskou radost ze STŘÍBRNÉ MEDAILE 🥈 – Čížová Katka, Hudcová Sofinka, Krajčovičová Anežka a Varadi Viktorka. 

Kategorie 2015 – tam máme ostřílené trio zavodnic ve složení Nina, Eliška a Zuzka, které zařadily poprvé na trampolíně první řadu salto vpřed. Zuzka pak ještě zvládla krasně na akrobacii skočit vazbu rondat flik a v celkovém součtu si holky vyskočily pro další ZLATOU MEDAILI 🙂 

Kategorie 2013 obsadily naše holky ve složení Sofi, Nikča, Nelča, Lili a Natka. I ty dokázaly zacvičit vše bez velkých chyb a stejně jako mladší kolegyně braly i ony ve své kategorii ZLATO. 

2 týmy postavily naše trenérky do kategorie 2011+2012. 
A tým ve složení Thea, Kačka, Emmča a Niky získaly zlaté medaile a jejich týmové kolegyně ve složení Dani, Ivonka, Klárka a Ali braly stříbro. 

 

Moc děkujeme všem za reprezentaci našeho klubu a velký počet medailí. 

 

Vaše trenérky