Memoriál TG Vršovice 2023

26.3.2023

Poslední březnový víkend se naše početná výprava vydala na další TG závod – dvojboj ve Vršovicích. 

Závodu se zúčastnilo v nejmladší kategorii naše družstvo, které bylo v nové sezóně poprvé na velkém závodě i s malými holčičkami ročník narození 2017. Holky si krásně v týmu rozdělily „funkce“, kdo skáče trampolínu a kdo bude předvádět krásné hvězdy a právem si po bezchybném výkonu zasloužily ZLATÉ MEDAILE v konkurenci 7 týmů. Také jsme v závěru zjistili, že holčičky vyhrály s obrovským náskokem před druhým týmem ze Sokola Vyšehrad. 

Ve druhé kategorii závodilo neuvěřitelných 14 týmů a naše holky začaly závod nádhernou – skoro bezchybnou – akrobacií. Po ní však přišla studená sprcha v podání nepřeskočené bedny na trampolíně a rázem jsme místo oslav netrpělivě vyhlíželi vyhlášení. Holky do poslední chvíle čekaly, zda pro ně Pražský závod dopadne medailově, ale zdaleka nečekaly, že budou mít medaile stejnou barvu jako u jejich mladších kolegyň – opět ZLATOU. 

Nejstarší holky byly v závodě poprvé v novém složení od lednové změny ročníků v kategorii, a tak na spousta z nich čekalo velké poprvé, především ve strašáku jménem přeskokový stůl. Holky na akrobacii předvedly i když lehčí, ale čisté 2 akrobatické řady a po malém nezdaru na trampolíně na ně u vyhlášení čekalo překvapení v podobě STŘÍBRNÝCH MEDAILÍ. 

Výlet do Prahy se opravdu vydařil a my moc děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu i města. 

Trenérky