ZLATÉ MEDAILE V PŘÍBRAMI

21.10.2023

Poslední závod Českého poháru se v letošním roce konal v Příbrami. Naše 12ti členné družstvo (včetně trenérů) dorazilo do Příbrami už den předem. 

V závodě jsme začínali na trampolíně, kde jsme od posledního závodu výrazně zvýšili obtížnost a holky tak byly viditelně nervózní, než kdy jindy. V první řadě jsme opakovaly přemety přes přeskokový stůl a v druhé řadě jsme předvedli 4 salta s obratem 180, a 2 s obratem o 360 stupňů. Holkám se povedly všechny skoky na výbornou, ustát bez větších chyb a právem tak získaly nejvyšší známku obtížnosti i celkové hodnocení na trampolíně. 

Druhou na řadu přišla naše upravená pódiová skladba, která byla zacvičena ještě 20 vteřin před koncem bez větších chyb. Pak ale nastala chyba, která nás stála cenné body v obtížnosti i v celkovém hodnocení. Pódiovka tak byla ohodnocena po velké chybě jednou z nejhorších, ale s ohledem na odstup od dalších známek, byla malá naděje na hezké umístění alespoň v TOP 5. 

Závěrem naše holky závodily na akrobacii, která byla předvedena moc hezky. V obtížnosti jsme zvýšili pár skoků, některé jsme si ještě nechaly v záloze ale díky perfektně předvedeným skokům naše holky získaly nejvyšší známku v závodě. 

Díky krásným známkám na akrobacii a trampolíně holky po vyhlášení poslední známky zjistily, že i přes nezdar na pódiové skladbě získaly dlouho vytoužené 1.místo a ZLATÉ MEDAILE :))) 

DĚKUJEME VŠEM RODIČŮM, kteří s námi vyrazili až do Příbrami, ať už jako pomoc při česání, řidičům nebo velké podpoře na tribuně,. Po skvělém vyhlášení a slzách štěstí, jsme se vydali na společný oběd, kde jsme mohli společně náš největší úspěch oslavit. :))